-e15045 – Tierra House Renovation


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/11/d333134789/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS2/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/11/d333134789/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS2/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/11/d333134789/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS2/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/11/d333134789/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS2/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/11/d333134789/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS2/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 183


Comission: Housing. Tierra House renovation.   Built Surface: 298m.²   Property: Private.   Location: Nueva Andalucia, Marbella, Spain.

Job Description:  A housing reform changing partially distribution and facilities in order to upgrade its functionality and livability. The existing housing had a disorder layout produced by some unplanned extensions. This ends in an addition of volumes, bedrooms and bathrooms that increase the users capability of the house but make the common spaces too small to be comfortable.

The work has been developed along 18 months with a highly involved owners in the decisions process. Taking advantage of their living experience along that time, the new layout reorganize the volumes and the space, giving the proper size to each use in relation to the whole set.

The spaces readjust it’s relation with the exterior areas, blurring the strong limit in the previous state. This is made through big opening and the use of the natural light, as the lounge area and with a new glass wall in the living room.

The finishings and details are selected looking after the owners interest to preserve a Spaniard but modern spirit in the house.



Entrance:
Exterior Areas. Living room terrace, Barbacue & Pool:

Living Room:

Kitchen & Lounge:

Other Spaces: